Hoe kan het dat mijn mailbox vol zit?
Geplaatst door Sander van den Broek aan 09 February 2007 01:31 PM
Beschikbare ruimte
Ieder hostingpakket heeft een begrenzing aan beschikbare opslagruimte. Deze begrenzing is echter altijd ruim genoeg om e-mails te kunnen ontvangen. Een melding dat de mailbox vol zit, kan de volgende oorzaken hebben:

• Uw mailprogramma haalt de mails wel op van de server, maar verwijdert ze niet. Als u Microsoft Outlook gebruikt, kunt u dat als volgt oplossen.
    • Ga in het menu naar: Extra -> E-mailaccounts.
    • Kies 'bestaande e-mailaccounts weergeven'.
    • Selecteer uw mailaccount en klik 'Wijzigen'.
    • Klik de button 'Meer instellingen'.
    • Deactiveer op het tabblad 'geavanceerd' de optie 'Mail op server achterlaten'.
    • Uw mailprogramma zorgt er nu voor dat berichten nadat ze opgehaald zijn, worden verwijderd van de server.
  • Er kan een begrenzing zitten op een mailbox. Dit kunt u via het controle paneel controleren. Als deze begrenzing te krap is, neem dan contact op via de supportsite.
(193 stem(men))