Wachtwoord Plesk wijzigen
Geplaatst door Buildnet Support aan 03 May 2011 10:29 AM
Wachtwoord plesk wijzigen

U kunt het wachtwoord van controlepaneel Plesk op de volgende wijze wijzigen:

Plesk
Ga in uw browser naar https://www.uwdomein.nl:8443 (LET OP: HttpS://) en log in met de gegevens die u bij oplevering van uw website heeft ontvangen. Ga na het inloggen naar "Home" in het linker menu. Onder "Preferences" kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord opgeven.

Deze uitleg is tevens beschikbaar als video, bekijk hem hier