Veel gestelde vragen
Geplaatst door Buildnet Support aan 04 November 2009 03:02 PM
Ik kan niet alle pagina's zien
Sub-pagina's zijn niet altijd zichtbaar in het CMS. Als u met uw muis op het pijltje links naast een pagina gaat staan ziet u de tekst "vouw uit", als u hier op klikt zullen de sub-pagina's worden weergegeven. Door nogmaals op het pijltje te klikken kunt u de pagina's weer inklappen.

Ik heb een pagina aangepast en nu kan ik hem niet meer vinden
Als u een pagina maakt of aanpast kunt u kiezen voor "Bovenliggende pagina" als u hier een pagina kiest zal de pagina als sub-pagina van deze pagina worden weergegeven. U kunt de pagina terugvinden door het antwoord op de vorige vraag te bekijken. Als u de pagina dan opnieuw bewerkt kiest u bij "Bovenliggende pagina" voor "-geen-" de pagina zal nu weer als normale pagina worden weergegeven.