Horde mail exporteren
Geplaatst door Michel de Leef aan 30 August 2016 11:11 AM

Hoe mail exporteren

Het is verstandig om met regelmaat de mail te exporteren. Zeker als het om bedrijfskritische mail gaat. Horde's export functie maakt die redelijk gemakkelijk.

Export email via Horde:

1. Rechter muisklik op de folder welke je wil exporteren. Bijvoorbeeld alle mail in je inbox folder, rechter muisklik op de Inbox icoon in het linker menu.
  2. OP het volgende scherm klik je op Export

3. In het opvolgende scherm/pop-up kan je de keuze maken tussen om 'uncompressed' of a '.zip-compressed' .mbox bestand te downloaden. Beide opties zijn prima.

4. Klik OK in de popup om de download te starten van de .mbox of zip file.
  5. Je download zal starten via je browser waarna je deze kan archiveren of inlezen in een mail programma.