Veel voorkomende problemen
Geplaatst door aan 08 June 2016 10:56 AM

U krijgt een foutmelding:

Foutmelding oplossing
400 Bad Request U heeft waarschijnlijk voor uw domein http:// staan in plaats van https://
Je verbinding is niet prive

Klik onderaan de foutmelding op Geavanceerd, meer informatie zal verschijnen en klik daar op Doorgaan naar uwdomein.nl (onveilig)

Wees gerust dit kan geen kwaad

Error: You have entered incorrect username or password. U heeft een verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord gebruikt, mochten uw inloggegevens niet meer correct zijn, dan kunt u uw wachtwoord resetten zie daarvoor wachtwoord resetten. Mocht u uw gebruikersnaam niet meer weten, stuur dan een email naar support@buildnet.nl met de vraag om uw gebruikersnaam en wachtwoord te resetten.

Fout: 400 Bad Request

Ziet u onderstaande foutmelding op uw beeldscherm? Volg dan deze stappen om de fout op te lossen.

U probeert uw Plesk control paneel  te bereiken via een http:// adres. Vervang http:// voor https://

1. Klik op de url (uwdomein.nl:8443) in uw browser waar de foutmelding te zien is.

2. Ga met uw cursor voor uw domein staan en type https:// Uw domein staat dan als volgt https://uwdomein.nl:8443

3. Druk op enter

4. U ziet nu het inlogscherm van plesk. Mocht u een foutmelding krijgen "Je verbinding is niet prive" bekijk dan hier de oplossing.

Fout: Je verbinding is niet prive

Ziet u onderstaande foutmelding op uw beeldscherm? Volg dan deze stappen om de fout op te lossen.

1. Druk op "Geavanceerd".

2. Druk op doorgaan naar uwdomein.nl (onveilig). Maakt u zich geen zorgen, dit kan geen kwaad.

Wachtwoord vergeten:

Bent u uw wachtwoord vergeten, voer dan onderstaande stappen uit:

1. Open uw webbrowser.

2. Ga naar het volgende domein https://uwdomein.nl:8443 (Vervang uwdomein.nl voor uw eigen domein).

3. Druk op Forgot your password?

4. Vul hier uw gebruikersnaam en bijbehorende email adres in en druk op Send.

5. U ontvangt binnen enkele minuten een email met instructies om uw wachtwoord te resetten.

Mocht u bij stap 4 uw gebruikersnaam of email niet meer weten, stuur dan een email naar support@buildnet.nl met de vraag om uw wachtwoord en gebruikersnaam te resetten, omdat uw deze niet meer weet.