Hoe kan ik inloggen op plesk?
Geplaatst door aan 08 June 2016 10:35 AM

Om gebruik te kunnen maken van plesk heeft u uw unieke inloggegevens nodig. Deze inloggegevens heeft u ontvangen bij de oplevering van uw hostingpakket doormiddel van een opleverdocument. Om in te loggen op uw controle paneel volgt u onderstaande stappen of bekijk onderstaande video uitleg

Beschreven uitleg inloggen plesk:

1. Open uw webbrowser.

2. Ga naar het volgende domein https://uwdomein.nl:8443 (Vervang uwdomein.nl voor uw eigen domein).

3. Vul uw gebruikersnaam in (Deze heeft u ontvangen bij de oplevering van uw hostingpakket en staat in het opleverdocument).

4. Vul uw wachtwoord in (Deze heeft u ontvangen bij de oplevering van uw hostingpakket en staat in het opleverdocument).

5. Druk op login .

Video uitleg inloggen plesk

HIER KOMT DE VIDEO