Hoe kan ik een nieuwe e-mailadres aanmaken?
Geplaatst door aan 08 June 2016 10:19 AM
  1. Log in op plesk https://domeinnaam.nl:8443 (vervang domeinnaam.nl voor uw domein), U kunt een melding in beeld krijgen met “Je verbinding is niet privé”, dit is niet erg deze kunt u negeren door op links onder GEAVANCEERD te klikken en dan vervolgens op doorgaan te klikken. Vervolgens komt u op het loginscherm, waar uw gebruikersnaam en wachtwoord moeten worden ingevoerd die zijn meegeleverd in het opleverdocument.

2. Als u bent ingelogd klikt u links of bovenaan de pagina op het tabje "Mail".

3. Vervolgens klinkt u bovenaan de pagina op de button "Create Email Address".

4. In dit scherm kunt u een nieuw e-mailadres aanmaken voor uw domein door de volgende stappen uit te voeren.

• Achter “Email address*” vult u het e-mailadres in dat u wilt aanmaken.

• Vink “Access tot he customer panel” aan.

• Achter “Password” kunt u een eigen wachtwoord aanmaken of door op de knop "generate" te klikken een willekeurig wachtwoord genereren.

• Achter “Confirm password” dient u nogmaals het wachtwoord in te voeren ter bevestiging.

• Klik vervolgens op "apply" en "OK"