Instellen email Apple (Outlook)
Geplaatst door aan 07 June 2016 03:59 PM

1. Ga naar Instellingen

2. Kies Mail, Contacten, Agenda

3. Kies Voeg account toe

4. Kies Overig of Anders

5. Kies E-mailaccount toevoegen.

6. Typ uw naam, uw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld info@buildnet.nlm en uw wachtwoord en wijzig desgewenst de beschrijving. Tik op Volgende.

7. Selecteer IMAP

Server voor Inkomende e-mail:

8. Hostnaam: Typ de naam van de server voor inkomende e-mail bijvoorbeeld mail.buildnet.nl

9. Gebruikersnaam: Typ uw volledige e-mailadres bijvoorbeeld info@buildnet.nl

10. Wachtwoord: Typ uw bijhorende wachtwoord

11. Inkomende poort: 143

Onder Server voor Uitgaande e-mail

12. SMTP: Typ de naam van de server voor inkomende e-mail bijvoorbeeld mail.buildnet.nl

13. Uitgaande poort: 587, 25 of 26

14. Kies bewaar en selecteer in het volgende scherm uw zojuist aangemaakte e-mailadres