Outlook: Exporteren en importeren van contacten
Geplaatst door Rakhal Imming aan 22 October 2013 03:00 PM

Om in outlook(versies lager dan 2013) contacten te exporteren kunt u de volgende stappen volgen:

1. Klik op het tabblad Bestand.
  2. Klik op Importeren en Exporteren.
  3. Selecteer "Naar bestand exporteren".
  4. Selecteer "Bestand met persoonlijke mappen(.pst)" en klik op volgende.
  5. Selecteer "Contacts"(afhankelijk hoe de contacten map heet).
  6. Klik op "Bladeren" en selecteer een locatie die makkelijk terug te vinden is. (bijvoorbeeld op uw bureaublad).
  7. Klik op "Voltooien" en daarna op "ok".

Om in outlook(versies lager dan 2013) contacten te importeren kunt u de volgende stappen volgen:

1. Klik op het tabblad Bestand.
  2. Klik op Importeren en Exporteren
  3. Selecteer "Gegevens uit een ander programma of bestand importeren".
  4. Selecteer "Bestand met persoonlijke mappen(.pst)" en klik op volgende.
  5. Selecteer het bestand waar door middel van de knop "bladeren" en daarna op "volgende".
  6. Klik op "Voltooien" en uw contacten zijn geimporteerd.