Exchange instellen op iPhone, iPad of iPod Touch
Geplaatst door Sander Duivenvoorden aan 13 February 2013 10:47 AM

1. Open de instellingen en ga naar E-mail, contacten, agenda's -> Voeg account toe... -> Microsoft Exchange.

2. Vul daar de volgende gegevens in:

• E-mail: Je volledige e-mailadres.
  • Domein: Als dit veld er staat kan je het leeg laten.
  • Gebruikersnaam: Je volledige e-mailadres.
  • Wachtwoord: Het bijbehorende wachtwoord
  • Beschrijving: Een omschrijving voor het account

3. Ga naar de Volgende stap. Er zal nu worden geprobeerd om de instellingen automatisch op te halen. Als dat niet lukt vul dan de volgende gegevens in en kies voor volgende:
Server: exchange.luxcloud.net.

4. Kies welke gegevens je wilt synchroniseren met de server. Let op dat er standaard maar voor 3 dagen e-mail wordt gesynchroniseerd. Indien je dat graag langer hebt, dan ga je naar Instellingen -> E-mail, contacten, agenda's -> Het account -> Synchr. e-mail

5. Kies Opslaan

(9 stem(men))