Waar gaat de mail naar toe bij een fout getypt mailadres?
Geplaatst door Buildnet Support aan 18 March 2008 09:02 AM
Instellen mail
Bij het instellen van uw mail in het controle paneel Plesk wordt standaard door Buildnet de instelling rejected aangevinkt. Dit houdt in dat als een afzender naar een niet bestaand mailadres een mail verstuurd (bijvoorbeeld: abcde@uwdomein.nl) dat er dan niets met deze mail gebeurd. Hij wordt als het ware weggegooid. U kunt er ook voor kiezen om dit soort mail door te laten sturen naar een ander mailadres. Dit kunt u wijzigen in het controle paneel Plesk. Bij de mailinstellingen en vervolgens onder eigenschappen kunt u een mailadres invoeren waar deze mail naar toe doorgestuurd (forward) wordt. Let op: dit heeft wel als gevolgd dat ook spam naar dit mailadres wordt doorgestuurd.
(4 stem(men))