Kennisbank
Google Analytics rapportages maken in Excel
Geplaatst door Buildnet Support aan 22 December 2011 03:32 PM
Aristoteles Onassis zei ooit: “Het geheim van zakendoen is iets weten wat anderen niet weten.” En inderdaad, de zakelijk succesvolle Griekse reder had gelijk. Kennis is kracht. Met Google Analytics maakt u precies die rapportages waar u op zit te wachten. Wilt u weten hoe u data vanuit Google Analytics in Excel laadt? Lees dan dít artikel!
(0 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig