Ik kan niet meer inloggen
Geplaatst door Sander van den Broek aan 04 July 2007 02:16 PM
Problemen met inloggen
Als je problemen hebt met inloggen, controleer/probeer dan de volgende zaken:

- controleer of je de juiste inloggegevens gebruikt. Pas op hoofdletters!
- verwijder de cookies van je browser (vind je in het menu bij internetopties), sluit de browser af en probeer het opnieuw
- anti-virus-, anti-spam en andere beveiligingssoftware kan cookies blokkeren. Die zijn echter noodzakelijk om de statistieken te kunnen bekijken. Controleer deze software op overbodige beveiliging.
(145 stem(men))