Wachtwoord AWstats wijzigen
Geplaatst door Buildnet Support aan 12 November 2009 02:54 PM
Wachtwoord AWstats wijzigen

U kunt het wachtwoord van de statistiekmodule AWstats op de volgende wijze wijzigen:

Plesk
Ga in uw browser naar https://www.uwdomein.nl:8443 (LET OP: HttpS://) en log in met de gegevens die u bij oplevering van uw website heeft ontvangen. Ga na het inloggen naar "Home" in het linker menu en klik onderaan de pagina op het domein waarvan u een wachtwoord van het AWstats wilt wijzigen.
Klik op het icoontje "Protected Directories" en klik daar op /plesk-stat. Hier ziet u één of meer gebruikers, kies de gebruiker waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen en klik op deze gebruiker. Nu kunt u het wachtwoord wijzigen.