Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Geplaatst door Buildnet Webservices op 12 October 2006 04:53 PM

De eenvoudigste methode om je wachtwoord te wijzigen is door middel van webmail. Webmail vind je via http://webmail.mijndomein.nl (waarbij je mijndomein,nl moet vervangen door je eigen domein). Login met het deel vóór het apestaartje (@) en je huideige wachtwoord. Voorbeeld: voorbeeld@mijndomein.nl -> login is dan 'voorbeeld'. Kies onderin beeld voor 'wachtwoord' en volg de instructies op het scherm.

(73 stemmen)
Dit artikel heeft me geholpen
Dit artikel heeft me niet geholpen