Exchange email instellen
Geplaatst door Michel de Leef aan 29 March 2017 03:04 PM

Optie 1

• Uit het homescherm van het toestel tik op Instellingen, vervolgens Mail, Contacten, Kalenders > Account toevoegen > Microsoft Exchange.
  • Op het scherm Exchange voer het volgende in:
  •  E-mail: Typ uw e-mailadres in.
  • Domein: Indien dit veld er is, laat het leeg.
  • Gebruikersnaam: Typ uw gebruikersnaam in.
  • Wachtwoord: Typ uw mailboxwachtwoord in.
  • Omschrijving: Voer accountomschrijving in (standaardwaarde is gelijk aan het hierboven ingevoerde e-mailadres).
  • Tik op Volgende op de bovenrechterhoek van het scherm. Uw apparaat probeert nu uw Exchange-server te lokaliseren m.b.v. Microsoft Autodiscover service.

Indien de server niet kan worden gelokaliseerd, moet de servernaam handmatig worden ingevoerd. Voer de servernaam in en tik op Volgende:

• Server: Voer de naam van de ActiveSync-server in exchange.luxcloud.net.
  • Kies welk type(s) gegevens u wilt synchroniseren: Mail, Contacten, en Kalenders. Let erop dat maar e-mail van de laatste 3 dagen standaard wordt gesynchroniseerd. Om meer te synchroniseren, ga naar Instellingen, dan Mail, Contacten, Kalenders, selecteer uw Exchange-account, en tik op Te synchroniseren maildagen.
  • Tik op Opslaan.
  •  Indien u gevraagd wordt om een nieuwe toegangscode aan te maken, tik op Verder en voer een numerieke toegangscode in. U zal de toegangscode tweemaal moeten invoeren.

Optie 2
IMAP

• Selecteer Instellingen en daarna e-mail + accounts.
  • Selecteer Een account toevoegen en selecteer Ander account.
  • Voer uw e-mailadres in en het wachtwoord in en selecteer Aanmelden.

Windows Phone zal proberen om automatisch uw e-mailaccount in te stellen. Ga naar stap 7 als de installatie is voltooid.

• Als het bericht " We kunnen de instellingen van de accountinformatie die u hebt ingevoerd niet vinden" verschijnt, zorgt u ervoor dat het e-mailadres en het wachtwoord correct zijn. Vervolgens selecteert u Opnieuw proberen
  • Ga naar stap 7 als de installatie is voltooid.

Als uw e-mailaccount niet automatisch kan worden ingesteld, selecteert u;

• Geavanceerd en daarna Internet e-mail.

U zal de volgende informatie moeten invoeren:

• Accountnaam: Dit is een beschrijvende naam voor uw account.
  • Uw naam : Deze naam wordt weergegeven wanneer u e-mailberichten verzendt vanaf uw telefoon.
  • Inkomende mailserver: eximap.luxcloud.net
  • Accounttype: Selecteer IMAP.
  • Gebruikersnaam:. Dit is uw volledig e-mailadres
  • Wachtwoord. Dit is het wachtwoord voor uw e-mailaccount.
  • Uitgaande mailserver (SMTP): auth.luxcloud.net
  • Selecteer, indien nodig, Geavanceerd en selecteer de vakjes SSL vereist voor inkomende e-mail en SSL vereist voor uitgaande e-mail.
  • Selecteer Inschrijven.

Optie 3

Outlook app installeren