Pagina's aanmaken
Geplaatst door aan 08 June 2016 01:32 PM

Om in het scherm te komen om een nieuwe pagina aan te maken gaat u via het dashboard naar "Pagina's". Hier staat het overzicht van alle webpagina's.

Als er een nieuwe pagina moet worden aangemaakt, klik dan rechts boven op "Nieuwe pagina".

Hier kan vervolgens de content worden ingevoerd. Bij "titel hier invoeren" kan een titel aan de pagina worden toegewezen. En in het WYSIWYG veld kan de content worden ingevoerd. Hoe het WYSIWYG veld werkt, is terug te vinden door hier te klikken.

Voordat de pagina klaar is, zal er eerst nog een template aan de pagina gekoppeld moeten worden. Dit kan worden gedaan in het blok "Pagina-attributen" rechts in het scherm. Hier kan via een dropdown-menu de template aan de pagina gekoppeld worden.

Vergeet niet op publiceren te klikken na al je wijzigingen!