Teksten plaatsen in de nieuwsmodule
Geplaatst door Buildnet Support aan 10 July 2008 07:55 AM
De nieuwsbriefmodule is een aparte module. Hiermee worden nieuwsberichten op de site beheerd.

Nieuwsmodule openen
Login op het CMS Pakket
Kies op het startscherm voor inhoud en vervolgens op Nieuws.

Nieuwsbericht plaatsen
Voor het plaatsen van nieuwe nieuwsberichten klik op artikel toevoegen. Een nieuw scherm opent en hier kan je in het inhoud blok het artikel toevoegen. Dit werkt hetzelfde als een Word document. Zodra de tekst klaar is kan je onderin op twee knoppen drukken om op te slaan:

- Toepassen betekent opslaan en doorwerken in hetzelfde scherm
- Versturen betekent opslaan en dit scherm afsluiten en terugkeren naar het pagina overzicht.

Bestaande berichten wijzigen
Voor het wijzigen van bestaande nieuwsberichten open je het betreffende artikel door er op te klikken. Pas vervolgens de tekst aan en sla de tekst op.

Wat is het verschil tussen samenvatting en inhoud?
Samenvatting is de tekst van het nieuwsbericht dat je op de site ziet. Inhoud is de tekst wat men te zien krijgt als men op de knop “lees meer” onder aan het nieuwsbericht klikt. Let op indien de tekst uit de samenvatting ook te zien moet zijn bij inhoud dan moet dit daar ook worden toegevoegd.

Uitloggen
Indien alle wijzigingen zijn aangepast kan je uitloggen.