Wachtwoord van e-mail wijzigen
Geplaatst door aan 08 June 2016 10:09 AM

U kunt het wachtwoord van uw e-mail op twee manieren wijzigen:

Via webmail

1. Ga in uw browser naar http://webmail.uwdomein.nl en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Kies hier in het linker menu voor "Mijn account" en vervolgens voor "wachtwoord". Hier kunt u vervolgens het nieuwe wachtwoord opgeven.

Via plesk

1. Log in op plesk https://domeinnaam.nl:8443 (vervang domeinnaam.nl voor uw domein), U kunt een melding in beeld krijgen met “Je verbinding is niet privé”, dit is niet erg deze kunt u negeren door op links onder GEAVANCEERD te klikken en dan vervolgens op doorgaan te klikken. Vervolgens komt u op het loginscherm, waar uw gebruikersnaam en wachtwoord moeten worden ingevoerd die zijn meegeleverd in het opleverdocument.

2. Als u bent ingelogd klikt u links of bovenaan de pagina op het tabje "Mail".

3. Vervolgens komt u op het scherm met de e-mailadressen die aan uw domein gekoppeld zijn, klik vervolgens op een mailaccount waar u het wachtwoord van wilt wijzigen.

4. Bovenaan het scherm vind u de tab General. Als u hier vervolgens op klikt kunt u uw wachtwoord wijzigen door onderstaande stappen uit te voeren.

• Achter “Password” kunt u een eigen wachtwoord aanmaken of door op de knop "generate" te klikken een willekeurig wachtwoord genereren.

• Achter “Confirm password” dient u nogmaals het wachtwoord in te voeren ter bevestiging.

• Klik vervolgens op "apply" en "OK"