Outlook: Exporteren en Importeren van e-mailberichten, contactpersonen en agenda (Backup)
Geplaatst door aan 07 June 2016 04:56 PM

Exporteren

1. Kies links boven bestand

2. Kies Opties

3. Kies in de linker tab Geavanceerd

4. In Geavanceerd staat exporteren met een button, klik hier op

5. Kies “Naar een bestand exporteren”

6. Kies “Outlook-gegevensbestand (.pst)”

7. Klik op uw email die helemaal bovenin de lijst staat, zo selecteert u de hele outlook en vink inclusief submappen aan

8. Blader naar de juiste plek op je computer waar je de pst bestand op wilt slaan

9. Klik op voltooien

10. Het maken van een export is gelukt!

Importeren

1. Kies links boven bestand

2. Kies Opties

3. Kies in de linker tab Geavanceerd

4. In Geavanceerd staat exporteren met een button, klik op de button.

5. Kies “Gegevens uit een ander programma of bestand importeren”

6. Kies “Outlook-gegevensbestand (.pst)”

7. Kies je backup via bladeren

8. Kies de opties die u wilt en uw e-mailadres waar u de export wilt importeren

9. Klik op voltooien

10. Het importeren is gelukt!