Instellen email Android telefoon (Outlook) imap
Geplaatst door aan 07 June 2016 03:38 PM

1. Ga naar het startscherm

2. Kies Apps

3. Kies E-mail

4. Als de app E-mail opent, kies MEER. Kies Instellingen en kies Account toevoegen.

5. Kies E-mailadres en voer uw e-mailadres in.

6. Kies Wachtwoord en voer uw wachtwoord in

7. Kies HANDMATIGE INSTELLING

8. Kies IMAP-ACCOUNT

9. Bij Gebruikersnaam, voer het eerste deel van uw Outlook e-mailadres in.

10. Bij Wachtwoord, voer uw wachtwoord in.

11. Bij IMAP-server, voer mail.domeinnaam.com in

12. Bij Beveiligingstype, kies SSL

13. Bij Poort, voer 143 in

14. Kies VOLGENDE

15. De informatie wordt geverifieerd, als er een melding verschijnt dat de gegevens niet kloppen, controleer de gegevens en kies VOLGENDE.

16. Bij SMTP-server, voer mail.domeinnaam.com in

17. Bij Beveiligingstype, kies TLS

18. Bij Poort, voer in 587, 25 of 26

19. Als Inloggen verplicht uitgevinkt is, vink inloggen verplicht aan

20. Als Inloggen verplicht aangevinkt is, ga verder met de volgende stap

21. Bij Periode voor synchroniseren e-mail, kies een optie

22. Bij Synchronisatieschema, kies een optie

23. Indien gewenst, vink Aan mij melden wanneer e-mail binnenkomt uit

24. Kies VOLGENDE

25. Bij Accountnaam (optioneel), voer uw domeinnaam in

26. Bij Uw naam (voor uitgaande e-mails), voer uw naam (als afzender zichtbaar voor de ontvanger van je e-mails) in.

27. Kies GEREED

28. Het e-mailaccount is ingesteld en gereed voor gebruik

29. Zet de Android toestel uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren.