Inloggen in het controle paneel Plesk
Geplaatst door Buildnet Support aan 14 February 2013 09:16 AM

Inloggen in Plesk
In het controle paneel Plesk kunt u zelf het een en ander instellen met betrekking tot uw website. Zodra het domein geregistreerd is, kunt u inloggen via de inlog gegevens die door de website beheerder worden verstrekt.

U kunt dit controle paneel bereiken door het volgende in uw browser (Internet Explorer/Firefox) te typen: httpS://s<nr>.buildnet.nl:8443

- Verander dan hierbij “<nr>” in het servernummer wat u van ons ontvangen heeft.
- Mocht u het servernummer niet weten of niet gekregen hebben dan kunt u deze opvragen via support@buildnet.nl
- Denk er om ook achter http een S te vermelden.

Bijvoorbeeld
https://s06.buildnet.nl:8443

Door middel van uw unieke login en wachtwoord komt u vervolgens in het controle paneel terecht.
Via het controle paneel Plesk kunt u de meeste opties zoals e-mail, de autoresponder, mailgroepen, spamfilters, e.d. zelf beheren.

Deze uitleg is tevens beschikbaar als video, bekijk hem hier

(4 stem(men))